Totalt antall sidevisninger

torsdag 19. mai 2011

St.Paul - Hjemreise

Da var dagen for hjemreise kommet. Flyavgangen var kl. 21.45, så vi hadde mye tid denne dagen også. Patty og Tom hadde fri denne dagen, noe som passet fint. Vi måtte levere leiebilen før kl. 12.00, så vi leverte den før Patty og Tom skulle vise oss den gamle bydelen i St.Paul. Det var noen vanvittig flotte, gamle bygninger der. Riktig staselige var de. Området er vernet, slik at det ikke lenger er lov å gjøre forandringer på fasadene og man kan heller ikke velge farger som man vil.


Capitol House var også flott. Det er der myndighetene i Minnesota holder til. Den er jo nesten som et slott å regne.Etter dette skulle vi på Mall  of America, Hjemmesiden til Mall of America som var verdens største shoppingsenter i areal da det ble åpnet. Rundt 500 butikker var det her og vi var bare gjennom en liten brøkdel av dem. Selv om vi var der i over fem timer, så vet ikke jeg hvor lang tid man måtte bruke for å være over hele senteret. I midten var det blant annet et stort forlystelsessenter for barn, med karuseller og slikt. Det var også bygget opp noen kjempestore figurer i lego der og dette var visst et yndet sted for legointeresserte.

Vi spiste også litt mens vi var der og etterpå var det tid for å dra mot flyplassen, som bare lå noen minutter unna.

Flyet ble holdt igjen ca 20 minutter, fordi de ventet på et reiseselskap som kom fra Denver. Det var ingen problemer, for de tok dette inn igjen på "veien". Heldigvis klarte vi å sove mesteparten av flyturen. Flybytte i Amsterdam gikk etter planen og snart var vi på vei til Kristiansand, hvor flyet ankom et kvarter for tidlig. Kjempefint flyvær hele veien.

Vi var så heldige at Solveig kom fra Oslo og ventet på oss på Kjevik da vi kom frem og vi satt på med henne til Dåsnes. Der plukket Magnhild oss opp  og kjørte oss hjem.

Moro å være på tur, men også godt å komme hjem. Godt å se dyra igjen.


En oppsummering av en fantastisk tur kommer litt seinere :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar