Totalt antall sidevisninger

søndag 15. mai 2011

Solnedgang over Lester Prairie


Da jeg våknet i dag og kikket ut av hotellvinduet i Detroit Lake, så  jeg jammen i meg en pick up med plog på. Forhåpentligvis så er den parkert for denne vinteren. Det var rundt 15 grader til morgenen, så det var ikke så ille. Vi valgte å ta det litt med ro, for Jan Terje ville gjerne se Oslo Grand Prix først. Siden vi ligger sju timer bak Norge i tid, så passet jo det bra.

Vi satt kursen mot Lester Prairie, som var dagens mål. Det var en tur på bare noen få timer, så vi tok bare en stopp for noe lunsj på veien.  En del steder var preget av at det har vært mye vann, men vi møtte ingen stengte veier i dag. Ellers så er det flott i Minnesota (spesielt nord), det det ikke er så flatt og også noe skog. Ellers så er det fortrinnsvis preget av jordbruk hele veien. Jorda er jo helt svart, så det ser ut som veldig god jord for å dyrke i.


Ut på ettermiddagen kom vi fram til Tom og Patty i Lester Prairie (en snau time utenfor Minneapolis). Vi ble også gode venner med lille Daisy :) En artig liten hund, som i motsetning til de fleste andre små hunder ikke bjeffer i tide og utide. Hun er veldig fornøyd om noen vil leke med henne og gi henne oppmerksomhet. Vi ble servert en nydelig middag og har sittet og pratet ut over kvelden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar