Totalt antall sidevisninger

fredag 13. mai 2011

Fra Dickinson til Driscoll

Vi startet fra Dickinson, men hadde relativt god tid i dag. Årsaken var at vi ikke skulle lenger enn til Driscoll å besøke Thom (gift med søskenbarnet til Jan Terje) og vi visste at han ikke var hjemme før ut på ettermiddagen.

Rett utenfor Dickinson var denne skulpturen, så vi tok en avstikker dit. Den påstås å være verdens største metallskulptur. Den står i alle fall i Guinness som verdens største skulptur laget av skraphjern. Veien opp dit hadde stolper på hver side med gjess i ulike stillinger på.


Også her var landskapet flatt.


På veien var også denne "utstillingen" rett ved veien vi kjørte. Visstnok er det sønnen til Buddy Kahl som har laget den for å hedre sin far. Faren var farmer og kvegmann.


Vi tok lunsj i en liten by som heter Mandan og dro så videre mot Driscoll. Ved hjelp av GPS så fant vi rimelig greit frem til gården til Thom, men han var ikke kommet hjem enda, så vi satt og ventet til han dukket opp.

Hundene var veldig fornøyd med besøk og ville gjerne ha kos. De byttet på og gikk fra den ene til den andre.
Thom ville vise oss rundt på gården og hundene fulgte med.  Det er "Chocklate" som er en Amerikansk Labrador.

Dakota  og Boe som er er Brittany Spaniels.Thom har også en liten dam og hundene koste seg da vi gikk tur.


På veien tilbake kom vi over et fuglereir med egg. Det var reiret til en "American Robin" som er en trostefugl. Fuglen fløy sin vei i det vi kom forbi, men den kom tilbake da vi hadde passert. På turen kom også Boe tilbake med et andeegg som hun hadde funnet et eller annet sted.

Etter dette laget Thom en nydelig middag til oss og vi  har spist og kost oss og pratet. Han har også tilbudt oss overnatting, så vi skal bli her til i morgen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar