Totalt antall sidevisninger

tirsdag 10. mai 2011

Fra Kentucky til Ohio til Indiana til Illinois og til Iowa

Det ble en slags transportetappe i dag da det er mye flatt jordbruksland på veien og derfor ikke så mye å se. Vi startet fra Maysville på morgenen og valgte å kjøre ned til Ohio River først. Vi så den mellom trærne, men det var vanskelig å få tatt bilde av den, fordi det ikke var noen mulighet til å stoppe. Virket ikke som folk var spesielt stolt av elva si, siden utsikten dit ikke var ryddet :) Etter denne avstikkeren kjørte vi videre mot Ohio og tok en feil kjørebane inn mot Cincinnati og landet inn i byen, istedenfor å kjøre rundt. Det gikk veldig bra, ikke så farlig når en har en sjåfør som har kjørt på Manhattan, da blir det meste annet småtteri :) Cincinnatti er en by med ca 300 000 innbyggere.

Som sagt så var det mye jordbrukslandskap på veien videre.




Til lunsj tok vi en stopp på Cracker Barrell igjen. Ganske lik den første vi var på, så de er tydeligvis laget over den samme konspetet alle sammen.

Da som vi kom til Indianapolis, så kjørte vi bortom en galoppbane. Før vi kom dit, så kjørte vi av på en vei som det ikke var så mye trafikk på. Vi møtte imidlertid en bil, så Jan Terje hilste for sikkerhets skyld ;)


Litt forandring i landskapet ble det da vi så noen vindmøller, faktisk de første vi har sett på turen. I grunnen rart at det ikke er flere, så flatt som det er her.

Vi fartet videre og kom til Missisippi River som utgjør grensa mellom Illinois og Iowa. Måtte jo ha et bilde der, men det måtte tas i farten, for der var det definitivt ingen mulighet til å stoppe.

Vi kom da inn inn mot Davenport og etter ca 90 mil i dag, var det på tide å ta kvelden. Mange steder så vi disse flotte trærne, som vises på det nederste bildet. Vet ikke helt hva det var, men i alle fall dekorative. Rett bortenfor hotellet var det en restaurant som het Lobster og hvor de først og fremst serverte sjømat. Vi begynner å bli rimelig lei alt det frityrstekte og bestilte grillet regnbueørret med tilbehør. Veldig godt og en hyggelig kelner som prøvde å lære seg noen norske ord den tiden vi var der. En fin avslutning på en lang dag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar