Totalt antall sidevisninger

mandag 2. mai 2011

På vei til Arkansas

Det har vært en lang kjøretur i dag og det har regna hele tiden. Vi satt kursen mot Arkansas, men var innom noen mindre byer på veien. Blant annet var vi innom en "indian store", men de hadde opphørssalg, så der var det ikke så mye igjen som var interessant å kjøpe. Det som hadde vært morsomt hadde vært å kjøpe en utstoppa hare de hadde der, men den var for stor til å drasse på. Ikke morsomt fordi at det var en hare, men de hadde faktisk putta horn på den :) Bare tøys selvfølgelig, for ikke her en gang har de et dyr som ser sånn ut.

Etter en liten stopp på Velkomstsenteret da vi kom inn i Arkansas, så stoppet vi i Conway og spiste lunsj. Nok en gang blei det meksikansk, men himmel og hav for noen store posjoner. Uansett så smakte det kjempegodt. Bildene under her viser det som ble servert til person!Etter lunsjpause gikk turen mot høydene og Mountain View som var målet i dag. Vi kikket så vidt innom "Norway Ranch" på veien, men det virket ikke som det var noen hjemme der.

Turen hit var kjempefin og det var veldig flott natur, men synd at det var så dårlig vær. Nå har vi i alle fall kommet hit og skal se oss litt rundt her i morgen, i det som de kaller "Folkmusic Capitol of the World". Ja, de er ikke redd for å bruke store ord i alle fall.


Det er meldt om litt lettere vær i morgen, men vi følger med på værmeldingene og det ser ikke så lyst ut den veien vi har tenkt å dra videre. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar