Totalt antall sidevisninger

fredag 29. april 2011

På vei til Texas

Vi starta tidlig i dag morges fra New Orleans og hadde som mål å nå nærmest mulig Fort Worth, uten å nå helt fram. Turen fra NO gikk over store sumpområder, været var strålende og humøret på topp. Da sumpområdene var over, så åpenbarte havet seg. Det var flott å se ut over Gulfen og det var tydelig at det var mye "oljevirksomhet", Følte oss jo nesten hjemme etter hvert da, med all industrien på land og greier :)


Det var mange som var der for å fiske, både i de små vannene og i elvene som var der. Det var en annerledes, men spennende natur.Dette var et langt stykke å kjøre og begynte vi å bli sultne? Ja! Fant vi noe sted å spise? Nei!! Det eneste vi fant var steder de solgte jakt/fiskelisens, agn og isbiter. Ikke mye å bli mett av for oss i alle  fall, men vi så noen artige små steder og bygniger på stolper på veien.
På veien så vi, sansynligvis den første og den siste alligatoren vi noen gang får se. Riktignok var den død (kjørt over, men ikke av oss), men fotograferes skulle den uansett. Once in a lifetime liksom.... :) De andre som kom kjørende synes sikkert vi var noen merkelige skapninger, stå der å fotgrafere en død alligator, ja ja, de turistene er merkelige tenkte de nok.


Til slutt så kom vi til Port Arthur og muligheten for å få noe å spise dukket opp, men det var allerede blitt langt på dagen da, men jammen smakte det godt. Vi forsto godt at vi ikke ville komme så langt, men planla å komme til Huntsville før mørket kom, slik at det ikke er så lang vei til Fort Worth i morgen. Vi har et annet mål om å dra innom et sted ved Waco på veien også, så da er det greit at det ikke er altfor langt igjen å kjøre i morra.


Desverre gikk apparatet tomt for strøm underveis, men det ligger til lading nå. Litt synd egentlig, for da vi kom litt innover i landet i Texas, så var det et flott landskap og mye fint å se. Nå har vi fått spist en litt sein middag, herlig biff med diverse tilbehør og har tatt kvelden og avslutter med en passende låt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar