Totalt antall sidevisninger

tirsdag 26. april 2011

Atlanta

Så er vi ankommet Atlanta. Det har vært en lang dag/lang reise. Vi startet fra Byglandsfjord kl. 03.45 og heldige var vi , siden Magnhild orket å kjøre oss til Kjevik. Hun tok oss trygt til flyplassen og vi fikk sendt avgårde bagasjen. Flyet tok faktisk av 10-15 min før tiden (KLM), og var tilsvarende tidlig (i forhold til rute) i Amsterdam, som var første stopp. Der hadde vi et par-tre timer og det er nå rart, men en treffer kjapt på kjente hvor som helst. På Schiphool traff vi på Mona Kluck, som var på vei til Roma. Det var også litt tid for mat og drikke i ventetiden.


Så var det tid for å komme seg ombord i flyet (DELTA) til Atlanta.  Det gikk rimelig greit og vi sov litt og noe servering var det også underveis. Vi kom til Atlanta kl. 15.00 lokal tid (21.00 hjemme). Men jammen tok det sin tid før vi var gjennom alle kontroller og sjekker og i det hele tatt. Leiebilen skulle også hentes ut, og klokka var faktisk 18.00 før vi var på hotellet.

Hotellet (Best Western Atlanta East). Et greit hotell og et greit rom. Egentlig overraskende at flystøyen ikke er mer plagsom, til tross for at det ligger relativt nært til flyplassen.
Nå begynte vi imidlertid å bli sultne på litt mer ordentlig mat, etter stort sett å ha levd på  flymat det siste halve døgnet. De har bare frokost på hotellet, men kort vei til restauranter. Vi fant en rett over gata, der maten var både god og billig. Vi betalte $ 33 for disse to rettene, sammen med drikke og kaffe.
Etter maten gikk vi en spasertur, det er godt og varmt her, ca 23 grader nå, og rosene blomstrer.

Det blir tidlig kveld i dag, da det som sagt har vært en lang tur og dag.
 
I morgen setter vi kursen mot New Orleans.
 
 

2 kommentarer: