Totalt antall sidevisninger

onsdag 27. april 2011

Fra Georgia til Alabama til Missisippi og til Louisiana

Vi startet relativt tidlig i dag, fordi vi ville forsøke å nå New Orleans i løpet av kvelden og forsøke å komme unna meldte "thunderstorms", og det ser det ut som vi har klart.

Dagens første stopp var på en rasteplass rett over grensa til Alabama. Det er så flotte rasteplasser her og folk er hyggelige og hjelper. Vi fikk oppdatering på værmeldingen og litt annen informasjon.
På denne rasteplassen så vi et stort tre, som vi ikke kan skjønne kan være noe annet enn rhododendron. Det var like stort som vi vanligvis kan se f.eks ei eik eller lønn og slike ting, men både blomstene, knoppene og bladene så virkelig ut som rhododendron.


Dagens andre stopp var i Montgomery, Alabama. Da var det lunsjtid, så vi måtte ha litt mat først og fremst. Vi valgte å spise luns på Wintzell's Oyster House, men nei... vi spiste ikke østers, selv om den kunne fåes i ulike varianter. Vi nøyde oss med reker. Maten var nydelig og vi blei gode og mette.


Rett over gaten var imidlertid det ene av dagens mål, som var Hank Williams Museum. Det var ikke lov til å ta bilder inne i selve museet, men vi fikk lov å ta noen bilder i lobbyen der.
http://www.thehankwilliamsmuseum.com/default2.htmLitt synd at vi ikke fikk lov til å ta bilde av bilen som sto der inne, men det er ikke så mye å gjøre med. Det var en Cadillac fra 1952, forøvrig den han døde i.

Etter museumsturen, så dro vil til enda et nytt mål for dagen -  Hank Williams Memorial. Vi var ikke der så lenge, da det begynte å blåse en del opp og vi ville komme oss videre sørover, men vi kunne jo ikke bare dra forbi når vi først var der.Turen gikk da videre uten stopp fram til vi krysset grensen til Mississippi. Der var det også rasteplassen vi brukte. Fytti rakkeren så fuktig luft. Da vi kom ut av bilen, så ble det litt problemer med kameraet, fordi linsa bare dugget.


Etter denne stoppen var det bare å kjøre på og nå er vi innkvartert i New Orleans og skal bli her et par dager. 

Det har vært en lang kjøretur i dag, men det er et lite problem når jeg har en så fantastisk sjåfør. 

Jeg sitter nå og hører på værvarsel og ser nyheter, og det er helt klart at vi kan være glade for at vi har kommet oss unna både Atlanta og Montgomery, der har stormene tatt for seg.

Nå ser vi fram til i  morgen og det å kunne bruke hele dagen i New Orleans og å slippe lange kjøreturer. Akkurat nå er det 27-28 grader ute og en luftfuktighet på 80 %. Relativt klamt kan vi nok si :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar