Totalt antall sidevisninger

torsdag 21. april 2011

Helstekt kylling

Da er dagens middag fortært. Det var helstekt gourmetkylling, som var innkjøpt på Sørlandsenteret og var produsert på Holte Gås og And i Drangedal. Det er utrolig hvor mye bedre slik kylling er, i forhold til de ferdiggrillede  en ofte kjøper/spiser. Litt mer arbeid selvfølgelig og de koster noe mer, men gjett om det er verdt det. Jeg kan anbefale alle å prøve det. Jeg bare pensler kyllingen med litt olje og diverse krydder og lar den steke i ca 1 1/2 time på 160 grader. Den må stå å hvile en halv times tid etter at den er ferdig stekt.


Som tilbehør hadde vi en deilig salat og kokt ris/villris.  Hvis en ønsker så kan en jo også lage en saus til, men vi bruker bare noe av sjyen eller chilisaus som fås kjøpt i de fleste matvarebutikker.




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar