Totalt antall sidevisninger

søndag 4. desember 2011

Fin jakttur til Dyplemyr i dag.


Denne helgen hadde vi besøk av Anne Lise og Tommy og vi hadde avtalt med Ola og Eivind at vi skulle ta en jakttur på Dyplemyr.

Morgenen startet med lett snø i lufta og rundt 0 grader og det lå an til å bli en fin dag.

Etter å ha gått innover i skogen en stund, så ble vi enige om å fyre opp bålet. Plassering av bålet passet greit inn i forhold til der hvor Klang tydeligvis hadde fot og det varte heller ikke så lenge før han fikk los. Eivind som var med på sin aller første jakttur, hadde ingen planer om å henge rundt bålet med damene da og hang seg på Jan Terje.
Anne Lise og jeg holdt kontroll med bålet, mens gutta inntok sine posisjoner. Det var litt styr for å holde fyr på bålet i begynnelsen, fordi det ikke er så lett å få sanket nok tørr ved.Det ble etter hvert tid for mat og en pause for alle sammen og vi koste oss med korv ( i alle fall Jan Terje), pølser stekt på bålet, skiver og med bålkokt kaffe.Klang kom også en liten tur tilbake til oss, men tok snart ut på jakt igjen etter haren.

Etter matpausen så valgte vi å gå videre innover i skogen, i den retningen Klang tydeligvis hadde los på en hare.Eivind er en flott gutt og hadde det veldig moro på sin første jakttur, selv om det ikke ble felt noen hare. Han fikk imidlertid sett haren og også være med på å følge sporene etter både den og hunden.

En flott tur på skogen i dag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar