- 4 eggehviter
- 140 gram sukrinmelis
- 1/2 ts vaniljesukker eller noen dråper vaniljeekstrakt
- 250 gram kokosmasse
Visp eggehvitene og melisen stivt. Bland i resten forsiktig. Sett de på en bakeplate med teskje. De kan settes tett, da de ikke hever seg,
Stek på 180 grader i 10-15 min.
Nøttetopper
- 2 eggehviter
- 150 g hasselnøtter
- 1,5 dl sukrinmelis
Mal hasselnøttene, (jeg bruker foodprosessoren til slikt). Ta i melisen mot slutten, slik at det blander seg godt. Bland hasselnøttene forsiktig inn. Sett på plate med ei teskje.
Stek på 200 grader i 6-10 min.
Jeg holder også på med å lage fløtekarameller og kokossjokolade, men der gjenstår trinn 2, så de kommer jeg tilbake til.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar