Totalt antall sidevisninger

søndag 6. november 2011

Jakt 6 november 2011Endelig en dag det ikke var meldt noe regn, og da var det tid for en ny jakttur. Årets første hare ble selvfølgelig skutt forrige helg, da jeg ikke hadde mulighet til å være med. Haren er imidlertid fortært og nytt i løpet av uken :) I dag ble det ikke noe jaktutbytte, men en flott dag likevel.

Vi tok turen mot Gautestad og på vei gjennom Flatebygd, så kan en blant annet se rester av de gamle bensinpumpene :) Skrot.... kanskje, men likevel artig å observere.

Vel framme i skogen så fikk Klang på seg peiler og vi måtte sjekke litt hvor de andre oppholdt seg hen. Klang hadde seg en lang tur, på det meste var han over fem kilometer i luftlinje unna oss. Det var nok ingen hare han var etter da, men som den gode og rutinerte jakthunden han er, så fant han greit tilbake til oss. Moro å følge han litt på peileren da, og å vite hvor han faktisk har vært hen. Ikke var han spesielt trøtt heller, da han kom tilbake etter ett par-tre timer.


Som vanlig er det mye artig å se i skogens verden. Rart hvordan trær kan vokse og overleve.
Da Klang etter hvert kom tilbake til oss, så var det tid for å gå tilbake til de andre. De hadde vært en liten tur med Bonnie.

Her er en gammel "deild" som de kaller det her. Det er en grensestein mellom to bytter (tomter), som skal stå akkurat på grensen.

Fin variasjon i terrenget og her er en av bekkene som vi måtte over.

Da vi kom tilbake til de andre, så var det bare å fyre opp bål og å gjøre klar kaffekjelen. Ikke minst så var det tid for en lang og koselig prat rundt bålet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar