Da vi var på tur til USA, så fikk vi ofte coleslaw som tilbehør til stekt og grillet mat og det var veldig godt. Siden det er lørdag, så ble vi enige om at vi ville ha noe nytt og godt og vi ble enige om at jeg skulle forsøke å lage coleslaw. Det er godt som tilbehør til stekt/grillet mat, men kan også brukes som salat på skiva.
Oppskriften jeg laget i dag:
- 1/2 finsnitta hodekål
- 30 g finsnitta paprika
- 15 g finsnitta løk (gjerne rød)
- 1 beger Crème Fraîche
- 150 g majones
- 1-2 ss eplecidereddik
Paprika og løk var mest for fargen sin skyld. Dette er en stor oppskrift, så neste gang så skal jeg lage mindre mengde. Denne er kjapt laget og er best nylaget, så ingen grunn til å lage så stor porsjon som dette.
Dette utgjør 3,5 g karbohydrater pr. 100 g.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar